Empresa

Sobre nosaltres

Història: Tradició i innovació.

Mobles Butiñà és una de les empreses més innovadores i, paradoxalment, de les més antigues de Catalunya, amb més de 160 anys d'història dins del món del moble i la decoració. Després de la recent ampliació i renovació de les seves instal·lacions, disposa en l'actualitat de 5.000 m2 dedicats al sector.

Aquests nous locals han permès d'oferir un important increment en la superfície d'exposició, tant a la secció de mobiliari com a la de tèxtil i també la incorporació d'una nova secció dedicada monogràficament a les cuines. En realitat, aquest darrer espai és, tant per la superfície destinada com pel concepte i disseny, una nova botiga diferenciada i especialitzada, que s'ha convertit en una de les més grans del sector. L'oferta de Mobles Butiñà s'ha anat ampliant progressivament fins a incloure actualment electrodomèstics, banys, llars de foc, portes, parquets, etc.

Disseny i Projectes: Fem realitat les seves idees

El servei integral ofert per Mobles Butinyà comprèn des de l'assessorament inicial fins a la instal·lació final al seu domicili, passant pel disseny d'un projecte adaptat a les seves necessitats i preferències.

Aquest projecte inclou una perspectiva realitzada pels nostres tècnics i projectistes per tal que vostè pugui veure quin serà el resultat final, evitant així les sorpreses. En els casos que Mobles Butinyà ha d'integrar la seva aportació en el si de projectes més amplis i complexos, podem oferir la garantia i experiència de molts anys de col·laboració amb prestigiosos arquitectes i interioristes.

Servei postvenda: satisfacció plena

El compromís de Mobles Butinyà va més enllà de la venda i instal·lació. No entenem la nostra tasca professional si no es tradueix en la plena satisfacció de la necessitat o desig pel qual el client s'ha adreçat a nosaltres. Els nostres clients tenen garantit un complet servei de postvenda, manteniment i garantia en funció de cada necessitat i de les característiques de la compra.

Vol virtual per les nostres instal·lacions

Cliqueu damunt la imatge per experimentar el vol virtual.