El nostre horari és de dilluns a divendres de 10.00 h a 13.30 h i de 16.00 h a 19.30 h. Dissabtes de l'1 de juny al 30 de setembre de 10.00 h a 13.30 h. Del 12 al 25 d'agost, tancat per vacances.
Contacte

Història, tradició i innovació amb més de 170 anys d’experiència

Distribuïm primeres marques. Som especialistes en el disseny i la fabricació de productes propis

Fem realitat les teves idees a través de la professionalitat i l’assessorament especialitzat

T’escoltem i dirigim els teus projectes de reforma i disseny d’interiors de manera integral, perquè tu no hagis de preocupar-te per res

Som especialistes en mobiliari i disseny d’interiors, i ens avalen 175 anys de tradició familiar en el món del moble i la decoració. Durant tot aquest temps, la nostra empresa ha guanyat prestigi i reconeixement dins el sector, distribuint les marques més punteres del mercat i produint mobiliari a mida. A dia d’avui, Butinyà Ambients és un referent en l’àmbit dels muntatges, la fabricació pròpia i els projectes integrals de disseny i decoració d’interiors.

Més de 170 anys d’història i professionalitat

La tradició, la professionalitat i el savoir faire formen part de l’ADN de Butinyà Ambients des que vam iniciar la nostra trajectòria dins el món del moble i la decoració. Tot i això, hem evolucionat per continuar sent capdavanters pel que fa a la innovació i les solucions a mida.

GARANTIA DE QUALITAT
Des de l’any 1847

Botiga centenària

Després de gairebé dos segles de funcionament, Butinyà Ambients s’erigeix com una empresa referent en l’àmbit del mobiliari, el muntatge i l’interiorisme. Actualment, podem dir que el nostre és un establiment centenari que conserva l’essència d’un negoci històric i familiar, però amb la innovació que el nostre sector requereix. Durant els més de 170 anys que ens avalen hem evolucionat per seguir sent líders, però sense oblidar d’on venim. L’experiència i la confiança són dos pilars clau per Butinyà Ambients.

Sostenibilitat

Preservar l’entorn i aconseguir el mínim impacte medioambiental és clau per a nosaltres. Per això, només treballem majoritàriament amb productes i materials de proximitat que ens permetin produir de forma sostenible. Gairebé tots els materials que es veuen involucrats als nostres projectes han estat fabricats a Europa, i evitem qualsevol transacció d’àmbit intercontinental. L’aprofitament de recursos, el reciclatge i la protecció de l’entorn rural en què se situen les nostres instal·lacions, són fonamentals per a Butinyà Ambients.

Solidaritat

La solidaritat és un element imprescindible per la filosofia de Butinyà Ambients. Ajudem a aquells qui més ho necessiten perquè confiem en les persones com a motor de canvi. Per això, col·laborem anualment amb La Marató de TV3, i realitzem donacions periòdiques a associacions com Càritas o La Sopa, un consorci que té com a finalitat prestar serveis socials i assistencials a persones en risc d’exclusió social. Sense persones, no seríem qui som avui dia, i ajudar-les és el millor que podem fer.

Equip d’interioristes

Dins el nostre equip professional, un grup d’interioristes és el qui s’encarrega de concebre els espais que sempre has somiat. Som experts en disseny d’interiors i això ens permet abordar els projectes amb professionalitat per aconseguir els resultats que desitges. Dissenyem espais a la teva mida ja siguin de petit o gran format, per a habitatges, negocis, instal·lacions públiques, comerços o locals per a hostaleria. A més, podem crear i fabricar mobiliari a mida per adaptar-nos totalment a les teves necessitats.

Qualitat

El denominador comú dels materials i productes que oferim als nostres clients és la qualitat. Escollim només allò que garanteix uns resultats òptims i compleix les normatives de seguretat vigents. La gran majoria de marques de mobles, cuines, banys, revestiments o ceràmiques amb les quals treballem són sinònim de màxima qualitat, i totes asseguren un servei post venta de màxim rigor. La qualitat en els nostres serveis és també un element imprescindible, perquè creiem que una bona atenció marca la diferència.

Tracte humà i proper

Si Butinyà Ambients s’ha convertit en un referent dins el món del moble i més enllà de les seves fronteres geogràfiques és pel tracte que ofereix als seus clients. El nostre equip, format per personal de botiga, dissenyadors, traductors, tècnics i operaris, et farà sentir com a casa i t’oferirà un acompanyament integral des del principi fins al final. L’assessorament individual i el tracte proper són indispensables a la nostra botiga i, si demanes cita prèvia, t’atendrem de manera personalitzada i sense esperes.

Equip de muntatge propi

Amb l’objectiu d’estalviar temps, recursos i preocupacions als nostres clients, disposem d’un equip propi de muntadors que es desplaçarà a la teva llar per muntar els teus mobles i d’altres elements com ara portes, parquets, revestiments, il·luminació, cortines o tendals. D’aquesta manera, un cop hagis triat allò que vols endur-te a la teva llar, no hauràs de patir per res més. El nostre equip de muntatge està format per professionals amb anys d’experiència que t’oferiran un servei òptim i de qualitat.

Gran exposició

Disposem de 5.000 m2 d’exposició a Sils (Girona). El nostre centre d’exposició està format per un únic espai de grans dimensions dins el qual podràs trobar diversos ambients, que et permetran veure de forma organitzada els productes i el material que oferim. Aquest espai és alhora la nostra botiga, i l’edifici on ens reunirem si concertes una cita prèvia amb nosaltres. Les instal·lacions de Butinyà Ambients són un dels punts forts del nostre servei, i estan pensades per facilitar qualsevol gestió als nostres clients.

Accessibilitat

Les nostres instal·lacions són de fàcil accés per a qualsevol tipus de persona i per a qualsevol tipus de vehicle. Disposem d’un gran aparcament situat dins el mateix recinte de Butinyà Ambients i el nostre horari d’atenció al públic és ampli perquè visitar-nos sigui el més fàcil possible. Els nostres clients també valoren la comoditat per accedir als diferents espais de la botiga i la facilitat per contactar amb nosaltres. Volem posar-t’ho fàcil perquè la teva experiància sigui satisfactòria de principi a fi.

Som especialistes en la direcció de projectes integrals de característiques diverses en l’àmbit empresarial o particular i per a qualsevol tipus d’activitat. Treballem en projectes de rehabilitació, d’obra nova, d’hostaleria, de comerç, d’instal·lacions públiques i d’habitatges, i abordem els projectes de forma global per estalviar-te temps.

Cita prèvia
Pots visitar-nos quan vulguis però et recomanem demanar cita prèvia per garantir una atenció completa
El nostre horari és de dilluns a divendres de 10.00 h a 13.30 h i de 16.00 h a 19.30 h. Dissabtes de l'1 de juny al 30 de setembre de 10.00 h a 13.30 h. Del 12 al 25 d'agost, tancat per vacances.
DD slash MM slash YYYY
Política de Privacidad*
Autorización comercial