El nostre horari és de dilluns a divendres de 10.00 h a 13.30 h i de 16.00 h a 19.30 h. Dissabtes de l'1 de juny al 30 de setembre de 10.00 h a 13.30 h. Del 12 al 25 d'agost, tancat per vacances.
Contacte

Serveis Butinyà Ambients

Un equip de professionals i especialistes que t’acompanyaran durant tot el procés
Descobreix els serveis que podem oferir-te en l’àmbit de l’interiorisme, els mobles de disseny i les reformes integrals

Muntatge de mobles: equip propi de muntadors

Posem a disposició dels nostres clients un equip propi de muntatge professional per garantir la qualitat del servei de principi a fi. Arribem allà on calgui i realitzem de manera integral el muntatge de mobles, materials, revestiments o elements decoratius.

Projectes de reforma integral o o nova construcció

Abordem els teus projectes de reforma i obra nova de manera integral. El nostre equip, format per professionals especialitzats, dirigirà el projecte i s’encarregarà de totes les fases del procés perquè no hagis de preocupar-te per res.

Renders d’última generació

El nostre equip d’interioristes ofereix la possibilitat de treballar amb renders d’última generació per plasmar les teves idees sobre el paper. Això els permet mostrar prèviament els resultats finals d’un projecte a través d’una imatge digital en 3D.

Servei propi de traducció

Un dels nostres objectius és que els nostres productes i serveis siguin accessibles per a tothom. Per això, disposem d'un servei propi de traducció a l’anglès, el francès i el rus. Parlis la llengua que parlis podràs rebre el nostre assessorament.

A Butinyà Ambients som especialistes en els mobles de disseny i el disseny d’interiors des de fa més de 170 anys. Per aquest motiu, tot i que la història i la tradició formen part del nostre ADN, la innovació és fonamental per a nosaltres. Som referents en la producció de mobiliari a mida, els muntatges i la fabricació pròpia. A més, el nostre equip de professionals està format per interioristes, tècnics, venedors, assessors, traductors i operaris propis. Abordem els projectes de manera integral i assegurem als nostres clients els resultats que desitgen. Encara no coneixes les nostres grans instal·lacions amb tot tipus de mobiliari?

Seguiment tècnic de l’obra

El nostre equip d’experts està preparat i format per participar en les visites d’obra que afecten als nostres projectes per fer-ne un seguiment tècnic exhaustiu.

Servei de postvenda personalitzat

Per nosaltres és indispensable que els clients tinguin a la seva disposició un servei postvenda àgil i senzill . A Butinyà Ambients tenim una àmplia experiència per satisfer les necessitats postvenda dels nostres clients.

AL TEU SERVEI

El nostre equip t’atendrà sempre que ho necessitis.
Un especialista per a cada tipus de necessitat i de projecte.

Cita prèvia
Pots visitar-nos quan vulguis però et recomanem demanar cita prèvia per garantir una atenció completa
El nostre horari és de dilluns a divendres de 10.00 h a 13.30 h i de 16.00 h a 19.30 h. Dissabtes de l'1 de juny al 30 de setembre de 10.00 h a 13.30 h. Del 12 al 25 d'agost, tancat per vacances.
DD slash MM slash YYYY
Política de Privacidad*
Autorización comercial