El nostre horari és de dilluns a dissabte de 10:00 a 13:30 i de 16:00 a 19:30
Contacte

Un equip professional i format, a la teva disposició durant tot el procés

Descobreix els serveis que podem oferir-te en l’àmbit del mobiliari, el disseny d’interiors i les reformes

Equip propi de muntatge

Posem a disposició dels nostres clients un equip propi de muntatge professional per garantir la qualitat del servei de principi a fi. Arribem allà on calgui i muntem els teus mobles, materials, revestiments o elements decoratius amb rigor.

Projectes integrals de reforma o nova construcció

Abordem els teus projectes de reforma i obra nova de manera integral. El nostre equip, format per professionals de diversos àmbits, dirigirà el projecte i s’encarregarà de totes les fases del procés perquè no hagis de preocupar-te per res.

Renders d’última generació

El nostre equip d’interioristes ofereix la possibilitat de treballar amb renders d’última generació per posar cara i ulls a les teves idees. Això els permet mostrar prèviament els resultats finals d’un projecte a través d’una imatge digital en 3D i de qualitat.

Servei propi de traducció

Un dels nostres objectius és que els nostres productes i serveis siguin accessibles per a tothom. Per això, disposem d'un servei propi de traducció a l’anglès, el francès i el rus. Parlis la llengua que parlis podràs rebre el nostre assessorament.

A Butinyà Ambients som especialistes en l’àmbit del mobiliari i el disseny d’interiors des de fa més de 170 anys. Per aquest motiu, tot i que la història i la tradició formen part del nostre ADN, la innovació és fonamental per a nosaltres. Som referents en la producció de mobiliari a mida, els muntatges i la fabricació pròpia. A més, el nostre equip professional està format per interioristes, tècnics, venedors, assessors, traductors i operaris propis. Abordem els projectes de manera integral i assegurem als nostres clients els resultats que desitgen. Encara no coneixes les nostres instal·lacions de més de 5.000 m2?

Seguiment tècnic de l’obra

El nostre equip de professionals experts està preparat i format per participar en les visites d’obra que afecten als nostres projectes i fer-ne un seguiment tècnic exhaustiu si s’escau.

Servei de postvenda personalitzat

Per nosaltres és indispensable que els clients tinguin a la seva disposició un servei postvenda àgil i resolutiu. A Butinyà Ambients tenim un ampli bagatge i experiència per portar-ho a terme i satisfer les necessitats dels nostres clients.
AL TEU SERVEI

El nostre equip t’atendrà sempre que ho necessitis.
Un especialista per a cada tipus de projecte.

Cita prèvia
Pots visitar-nos quan vulguis però et recomanem demanar cita prèvia per garantir una atenció completa
El nostre horari és de dilluns a dissabte de 10:00 a 13:30 i de 16:00 a 19:30
DD slash MM slash YYYY
Política de Privacidad*
Autorización comercial